fbpx
Home > Motorrijles

Motorrijles bij Motorrijschool MOVICA

Kwaliteit motorrijles afgestemd op jou!

Boek een uitgebreide kennismakingsles

en maak op een ontspannen en uitgebreide wijze kennis met motorrijden en ons!

motorrijschool movica
Motorrijles bij Motorrijschool MOVICA
Méér dan je rijbewijs!

Motorrijles bij Motorrijschool MOVICA is kiezen voor kwaliteit. Onze lessen zijn gestructureerd, duidelijk, met en op jou afgestemd.

We passen onze coaching aan jou aan en geven je daardoor de beste motorbeleving die je kan wensen. Kiezen voor motorrijlessen bij Motorrijschool MOVICA betekent dat je een sterke basis aanleert, waar je je hele motor carrière plezier van hebt.

Wij volgen ALTIJD met de motor. Zomer en winter. Voor ons is dit de enige manier je te laten ervaren wat het échte motorgevoel is.

Gebruik de button hieronder om een kennismakingsles (proefles motorfiets) te volgen. Een serieuze motorrijles in Hoofddorp waarbij je in 2,5 uur voor EUR 99,00 kennis maakt met de basisbeginselen van motorrijden.

motorrijschool movica
Waarom Motorrijschool MOVICA
Wat betekent motorrijles bij Motorrijschool MOVICA?
 • basisvaardigheden leren we  1-op-1 aan = 100% aandacht voor jou
 • combinatie voertuigbeheersing en rijden op de weg
 • en dus niet alleen parkeerterreinen
 • excellente communicatie skills instructeurs
 • coaching via gelijkwaardige communicatie
 • variatie in oefeningen  (combinatie terrein en meteen de weg op)
 • focus op veilig thuiskomen
 • we lessen alleen ‘dubbel’ als dat past
 • voorbereiden op motorrijden in de bergen
 • extra oefeningen om goed bochten te laren rijden
 • extra oefeningen voor een betere balans (een motor is niet zo zwaar als je denkt)
motorrijschool movica

Motorrijles met een visie

Motorrijles Hoofddorp

Wij geven motorrijles met een visie.

Zo geloven wij dat als je je motor écht onder controle hebt, je pas aandacht hebt voor de gevaren om je heen. En dat je dan pas echt onbezorgd kunt genieten van motorrijden.

Wij besteden daarom veel aandacht aan zogenaamde ‘hogere orde vaardigheden’. Dat zijn vaardigheden die je helpen de onveiligheid van motorrijden in te zien en er iets mee te doen. Zo voorkomen dat je bij een ongeval betrokken raakt.

Wij maken voor het aanleren van deze hogere orde vaardigheden gebruik van de statistieken van de Stichting Wetenschappelijk Onderzoek Verkeersveiligheid en het MAIDS onderzoek (als je op de links klikt komt je op de site van de onderzoekers uit).

De resultaten van deze belangrijke onderzoeken hebben wij in onze motorrijles vertaald naar bruikbare praktische toepassing en stellen je in staat om beter te anticiperen bij deelname met je motorfiets in het verkeer.

Welkom bij Motorrijschool MOVICA
passie voor veilig motorrijden

Welkom bij Motorrijschool MOVICA – passie voor veilig motorrijden Kiezen voor Motorrijschool MOVICA is kiezen voor kwaliteit. Onze missie is mensen goed en vooral veilig te leren motorrijden. Veilig thuiskomen doe je door te weten waar het fout gaat bij motorrijden. Want net daar hoort ander gedrag. Van jóu! En daar helpen we je bij. We laten je zelf ontdekken hoe je dat doet. Daar staan we voor. Elke dag opnieuw.

Over deze website

Deze website is geschreven door Robert van der Kolk, eigenaar van Motorrijschool MOVICA. De motorrijschool heeft als doel mensen motorrijlessen aan te bieden van exceptionele kwaliteit en om mensen met een motorrijbewijs verder te laten groeien door het aan bieden van voortgezette motoropleidingen,

De website is bedoeld om je relevante informatie te geven over het halen van je motorrijbewijs of het volgen van voortgezette motorrijopleidingen nadat je je motorrijbewijs hebt gehaald.

Kies jouw opleiding

Of boek een kenninsmakingsles via onderstaande knop.

Informatie aanvragen

we staan je graag te woord!

  © MOVICA 2022