fbpx
Home > Voortgezettemotorrijopleiding

Voortgezette motorrijopleiding

Nóg beter motorrijden – ons aanbod van korte en lange motoropleidingen

motorrijschool movica
Motorrijschool MOVICA workshops

Wij bieden een korte voortgezette rijopleiding aan in de vorm van een workshop. In maximaal een halve dag bieden wij een opleiding aan voor een van de volgende specifieke onderwerpen:

  • remmen en uitwijken
  • ongevallen top 7 (waar gaat het mis?)
  • rijden bij duisternis
  • filerijden (ideaal voor forenzen!)

Boek nu via de agenda je workshop.

Of klik op de knop voor meer informatie over de diverse workshops.

motorrijschool movica
Motorrijschool MOVICA dagtraining

Wil je een dag flink trainen?

In een dag-training van Motorrijschool MOVICA leren we je je voertuig nog beter te beheersen en pas je dit daarna direct toe in de praktijk.

We organiseren regelmatig een Regionale Motorrijvaardigheid Training (RMT) In deze training leren we je je motor beter te beheersen. We laten je ervaren dat een noodmanouvre behoorlijk lastig is en dat je meer winst kunt halen uit anticiperen. Dat passen we in het middag gedeelte toe, met een rit in de omgeving waar de rode draad ‘zien en gezien worden’ is.

Meestal starten we deze training op het terrein van de IJsclub van Nieuw-Vennep. Een geweldige locatie met dito faciliteiten.

Boek nu via de agenda je dag-training.

Of klik op de knop voor meer informatie over de diverse dag trainingen.

motorrijschool movica
Motorrijschool MOVICA bergtrainingen

Op veler verzoek is er de mogelijkheid een bergtraining te volgen bij Motorrijschool MOVICA.

Aangezien het organiseren van dit soort trainingen organisatorisch veel vergt van ons en we onze tijd liever aan trainen zelf besteden werken we samen met MotoMaestro.

Deze aanbieder van bergtrainingen is al jaren lang een betrouwbare partner. De instructeurs van Motorrijschool MOVICA geven hier al een aantal jaren trainingen.

We plaatsen op binnenkort de trainingen waar wij als instructeur meegaan.  Klik daarvoor hier of gebruik hiervoor de knop onderaan dit tekst blok.

Je schrijft je vervolgens in bij MotoMaestro en geeft aan dat je bij één van ons in de groep geplaatst wilt worden.

We geven deze garantie bij voldoende inschrijvingen (minimaal 5 personen). Bij minder inschrijvingen kunnen we dat niet garanderen omdat bij  groepstrainingen ook gekeken wordt naar het niveau waarop je wilt en kunt trainen.

Welkom bij Motorrijschool MOVICA
passie voor veilig motorrijden

Kiezen voor Motorrijschool MOVICA is kiezen voor kwaliteit. Onze missie is mensen goed en vooral veilig te leren motorrijden. Veilig thuiskomen doe je door te weten waar het fout gaat bij motorrijden. Want net daar hoort ander gedrag. Van jóu! En daar helpen we je bij. We laten je zelf ontdekken hoe je dat doet. Daar staan we voor. Elke dag opnieuw.

Kies jouw opleiding

Of boek een kenninsmakingsles via onderstaande knop.

Informatie aanvragen

Over 1 van de workshops/trainingen

    © MOVICA 2022